Vedat Muriqi'den "Yusuf Demir" ve "Serdar Dursun" açıklaması

Vedat Muriqi'den "Yusuf Demir" ve "Serdar Dursun" açıklaması

Bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Vedat Muriqi, Yusuf Demir olayıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Muriqi, Fernerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun'un bitiriciliğini de değerlendirdi.

Doğum yeri Avusturya olan ve milli takım seçimini Avusturya Milli Takımı'ndan yana kullanan Yusuf Demir'in Türk oyuncu olarak oynaması için Galatasaray Yönetimi, TFF ile temasa geçmişti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Yusuf Demir, Türk oğlu Türk. Ailesi Türk, Türkçe konuşuyor ama buraya yabancı olarak geliyor. Bu kuralın değişmesi gerekiyor." demişti.

Bir dönem Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formalarını giyen Vedat Muriqi de bu konu ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

"YUSUF DEMİR OLAYI ÇOK SAÇMA GELİYOR"

L1 Üçgen'e açıklamalarda bulunan Muriqi, "Benim için Yusuf Demir olayı çok saçma geliyor. Adam Türk oğlu Türk, Avusturya da doğması, Avusturya Milli Takımında oynaması bence bir sorun teşkil etmemesi etmiyor" dedi.

SERDAR DURSUN YORUMU

Fenerbahçe'nin forvet oyuncularına ilişkin değerlendirmede bulunan "Bence Serdar Dursun'un bitiriciliği benden daha yüksek" dedi.

Kaynak: Diğer

Vedat Muriqi Serdar Dursun Yusuf Demir