Vedat Muriqi'ye İngiliz ve İtalyan kulüplerinden resmi teklif

Vedat Muriqi'ye İngiliz ve İtalyan kulüplerinden resmi teklif

Vedat Muriqi'nin menajeri Haluk Canatar, Kosovalı golcüye İngiliz ve İtalyan kulüplerinden resmi teklif olduğunu söyledi.

Vedat Muriqi'nin menajeri Haluk Canatar, Kosovalı golcünün transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
"İTALYA VE İNGİLTERE'DEN YAZILI VE SÖZLÜ TEKLİFLER VAR"

Vedat için İtalya ve İngiltere'den teklifler olduğunu söyleyen Canatar, "Ligin akış süreci devam ettiği için şu anda kulüp isimlerini açıklayamıyorum, ancak Vedat'ın transferi ile ilgili İngiltere ve İtalya'dan yazılı ve sözlü talepler var. Benim bilgim dışında Fenerbahçe'ye yapılan olası teklifler de varsa benim bilgim yok. Gelen teklifler ile ilgili tasarruf Fenerbahçe Spor Kulübüne aittir." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ "GİTMESİNİ İSTEMİYORUM" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde Habertürk'te katıldığı programda Vedat ile ilgili, "İlgilenenler var. Her oyuncunun bir değeri vardır. Ben Vedat’ın gitmesini şahsen istemiyorum. Her futbolcu bir yatırımdır. Vedat da sağolsun karakter gösteren, her şeyini veren oyuncularımızdan. Zaten çocukluktan Fenerbahçeli. Ben kupalar kaldırarak gitmesini tercih ederim ama öyle bir rakam gelir ki geri çeviremeyeceğiniz, o zaman gidebilir." ifadelerini kullanmıştı.

Vedat Muriqi bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta 24 gole doğrudan katkı (17 gol, 7 asist) sağladı.

Ajansspor
 

Vedat Muriqi fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri