Valverde'den flaş paylaşım: Hakem hakkında konuşmuyorsam kendimi biliyor olmamdandır

Fede Valverde, Çarşamba günü Manchester City ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında La Liga'daki hakem kararıyla ilgili sorulan soruya yanıt verirken ayrıntıya girmekten kaçındı. Eleştiriler üzerine bir paylaşım yaptı.
Basın toplantısının ardından gelen eleştiriler üzerine Real Madrid'in Uruguaylı futbolcus Fede Valverde, sosyal medya ağı 'X'teki hesabından net bir mesaj gönderdi.
"Kimsenin beni yanlış anlamasını istemiyorum, ancak her şeyden önce taraftarlarımız için açıklığa kavuşturmak istiyorum; eğer yaşadığımız hakem hataları hakkında konuşmuyorsam, bunun nedeni KENDİMİ BİLİYOR olmam ve yarına odaklanmam gerektiğidir. Bu ligde başımıza gelenleri herkes gördü ve ben bunu unutmadım, ancak şimdi yarına odaklanmalıyız ve her zaman olduğu gibi %100 City maçına odaklanıyor olacağım."
Oyuncu, bu mesajıyla, son günlerde hakem kararlarından dolayı büyük öfke duyan Real Madrid taraftarlarına seslenmek istedi.
Valverde'nin Carlo Ancelotti ile birlikte verdiği basın toplantısında, Valverde çok daha ölçülüydü, hatta hakemlere karşı anlayışlı sözler bile sarf etti:
"Ben bir hakemi veya işini yapan başka birini yargılayacak biri değilim. Biz insanız ve hakemler çok eleştiriliyor ve iyi iş çıkardıklarında da övülmüyorlar. Ben takıma yardım etmek için buradayım ve kendimizi ve bu kulübe şampiyonluk kazandırmayı düşünmeye devam etmeliyiz. Ben bunun için buradayım."
Valverde, City maçına hamstring sakatlığıyla geldi ancak her şey Uruguaylı oyuncunun Çarşamba günü Manchester City maçına ilk 11'de başlayacak oyuncular arasında olacağını gösteriyor.