Valerien Ismael'den taraftarın "istifa!" tepkisine yorum: "Türkçe bilmiyorum"

Beşiktaş
Valerien Ismael'den taraftarın "istifa!" tepkisine yorum: "Türkçe bilmiyorum"

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı taraftarların istifaya davet ettiği Fransız teknik direktör Valerien Ismael, taraftarın kendisine yönelik tepkisinin sorulması üzerine, "Türkçe bilmiyorum, maçı konuşalım" yanıtını verdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında karşılaştığı Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte Beşiktaşlı taraftarlar, teknik direktör Valerien Ismael'i yoğun bir şekilde istifaya davet etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Valerien Ismael, taraftarın kendisini istifaya davet ettiğinin sorulması üzerine, "Türkçe anlamadığım için maç hakkında konuşmak istiyorum." yanıtını verdi.

Karşılaşmayı değerlendiren Ismael, "Maçta hatalar yaptık. Böyle hatalar olduğunda galip gelmek zorlaşıyor ama bu hatalar da bu işin parçası. Yüzde 60'a yakın topla oynadık. Maçın son anına kadar, galip gelecek bir mantaliteyle maçı bitirdik. Maçı kazanamadığımız için çok üzgünüz." yorumunda bulundu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Ghezzal'ın durumunun yarın belli olacağını söyleyen Ismael, "Kontrollerden sonra durumunu göreceğiz. Ben biraz kötü gördüm sakatlığını ama umarım kötü bir durum yoktur." şeklinde konuştu.

"LİG EKİM AYINDA KAZANILMIYOR"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında tribünlerin kendisine gösterdiği tepkiler hakkında konuşan Valerien Ismael, "Hepimiz üzgünüz. Tepkiler de bu yüzden. Bu durumu anlıyorum. Puan durumunda pozisyonumuz hala yukarılarda. Lig Ekim ayında kazanılmıyor, Mayıs ayında kazanılıyor. Haftaya tekrar galibiyetlerle devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Valerien Ismael Beşiktaş Trabzonspor maçı Valerien Ismael açıklamalar Valerien Ismael röportaj