Valencia'nın geleceği belli oluyor, menajerinden transfer açıklaması geldi

Fenerbahçe futbol
Valencia'nın geleceği belli oluyor, menajerinden transfer açıklaması geldi

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia'nın Fenerbahçe'deki geleceği netleşiyor. Menajeri yıldız isimle birlikte aldıkları kararı duyurdu.

Bu sezon gösterdiği performansla Süper Lig'e damga vuran Enner Valencia'nın geleceği netlik kazanıyor.

Süper Lig'de attığı 28 golle gol krallığı sıralamasında zirvede olan golcü ismin menajeri Gonzalo Vargas, oyuncusunun kariyerine nerede devam edeceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekvador basınından Diario Ole Ecuador'a konuşan Vargas, yıldız ismin kariyerine rekabetçi bir seviyede devam etmek istediğini söyledi. Önümüzdeki cuma günü Valencia ile bir araya geleceğini belirterek, "Cuma günü Valencia ile buluşup masada olan tekliflerle ilgili değerlendirme yapıp, karar vereceğiz. Önceliğimiz Fenerbahçe'de kalmak. Ama aynı zamanda da Brezilya, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan ekipleriyle görüşmelerimiz de var" ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİĞİMİZ FENERBAHÇE"

Önceliklerinin sportif konular olduğunu vurgulayan Vargas, "Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'dan aldığımız teklifler bizim için ikinci planda. Enner'in kariyeri için çok önemli bir dönemdeyiz. Şu anda 33 yaşında ve kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Valencia, milli takımda oynamaya devam etmek istiyor. Bu yüzden rekabetçi seviyede kalma isteği var. Ekonomik konuları ihmal etmeden sportif konuları ön planda tutacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Enner Valencia Fenerbahçe transfer