Valencia'nın golcüsü Rafa Mir cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı

İspanya La Liga futbol Cinsel saldırı
Valencia'nın golcüsü Rafa Mir cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı

Son dakika haberine göre İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'nın Sevilla'dan kiraladığı golcü futbolcusu Rafa Mir, götürüldüğü polis karakolunda gözaltında tutuluyor.

Cadena SER'in son dakika haberine göre İspanyol polisi dün gece Valencia forveti Rafa Mir cinsel saldırı iddiasıyla gözaltına alındı.

Geçen seneyi Sevilla'da kiralık olarak geçiren İspanyol futbolcu, iki kadının ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı. 25 ve 21 yaşındak iki kadın, Mir'in kendilerine evinde cinsel saldırıda bulunduğunu ihbar etti. Valencia kulübü temkinli kalmayı tercih ederken 'masumiyet karinesi' gereği açıklama yapmaktan kaçınıyor. 

Karakolda olan Mir henüz hakim karşısına çıkarılmadı. İfadesi alınmakta olan golcü futbolcunun çarşamba günü mahkemeye çıkacağı öğrenildi.

RAFA MIR KİMDİR ?

18 Haziran 1997 tarihinde Cartagena'da doğan 27 yaşındaki futbolcu 1,91 boyunda ve santrfor mevkiinde oynuyor.

1 kez milli olan futbolcu kariyerine Ranero U 19 takımında başladı Valencia altyapısında yetişti. Sonrasında Wolvermapton, Las Palmas, Nottingham, Huesca gibi takımların formasını giydi. En son Sevilla'ya transfer olan oyuncu Valencia'ya kiralanmıştı.