Umut Süleyman Altınpa Mr. Olympia kampına girdi

Umut Süleyman Altınpa Mr. Olympia kampına girdi

Umut Süleyman Altınpa, Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nun (IFBB) organizasyonu olan Mr. Olympia Amateur'de yarışacak.

Daha önce uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarılarla Türkiye'yi gururlandıran Umut Süleyman Altınpa Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu (IFBB) tarafından düzenlenen Mr. Olympia Amateur'de yarışmak için ABD'de kampa girdi. 6-10 Ekim'de Orlando'da gerçekleştirelecek yarışma için sıkı bir program oluşturan Altınpa, 5 aylık kampın sonunda birincilik ipini göğüslemek istiyor. Birincilik neticesinde elde edilecek IFFB Pro Card ile Mr. Olympia'da yarışmaya hakkı kazanılacak.

Geçen yıl da aynı sahnede yarışan Altın 3'üncülük kazanmıştı.

Umut Süleyman Altınpa Mr. Olympia kampına girdi - Resim : 1

Pandeminin vücut geliştirme sporuna etkisine değinen Altınpa, bu şartlar altına kazanılacak zaferin daha anlamlı olacağını söyledi. Altınpa "Pandemi koşulları altında Türkiye'den gelip burada yarışmak başlı başına zor bir iş. Bu zorlu koşullardan olumsuz etkilenmemek amacıyla Mr. Olympia'ya katılma hakkı elde etmek için erkenden kampa girdim. Burada tek parolam birincilik. Türkiye'ye bu gururu yaşatmak istiyorum" diye konuştu.

Umut Süleyman Altınpa Mr. Olympia kampına girdi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Mr. Olympia Umut Süleyman Altınpa