Umut Bozok golden sonra neden sevinmediğini açıkladı

Umut Bozok golden sonra neden sevinmediğini açıkladı

Kasımpaşa'nın deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği maçta bir gol atan Umut Bozok, golden sonra neden sevinmediği açıkladı.

Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan Kasımpaşa'da başarılı forvet Umut Bozok, takımını 2-1 öne geçiren golün ardından sevinmedi.

Umut Bozok, golün ardından geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın tribünlerdeki fotoğrafının bulunduğu yere giderek fotoğrafı öptü.

Kasımpaşa'nın maçtaki ilk golünü kaydeden eski Galatasaraylı Ryan Donk da golün ardından sevinmedi.

UMUT BOZOK NEDEN SEVİNMEDİĞİNİ AÇIKLADI

Attığı golden sonra sevinmemesi hakkında konuşan Umut Bozok "Golden sonra sevinmek istemedim. Golüm Ahmet Çalık için. Hepimiz çok üzüldük. Mekanı cennet olsun. Ama öyle. Hayat devam ediyor. Maalesef böyle şeyler oluyor. Çok üzüldük. Golden sonra sevinmek istemedim." dedi.

Son dönemde daha iyi oynadıklarını söyleyen Umut Bozok "5 maçtır koşuyoruz. 125-126 km koşuyoruz. Bu çok önemli. Seri yakaladık. Çalışmaya devam ediyoruz. Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak çok zor. Galatasaray kazanamıyor, pozisyonlar bulacağımızı biliyorduk. 1 gol daha atabilirdim. İnşallah Kayserispor maçını da kazanırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Kasımpaşa Galatasaray Umut Bozok Ahmet Çalık