Ultraslan'ın eski başkanı Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi

Galatasaray
Ultraslan'ın eski başkanı Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın eski başkanı Suat Ateşdağlı, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede anjiyo oldu.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eski ultrAslan Başkanlarımızdan Suat Ateşdağlı'nın rahatsızlanarak kalp krizi geçirdiğini öğreniyoruz. Suat Ateşdağlı'ya geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, acil şifalar diliyoruz. Tekrar daha güçlü aramıza dönmen dileğiyle. Dualarımız seninle Başkan" ifadeleri yer aldı.

İYİ HABERİ OĞLU VERDİ

Emir Ateşdağlı "Babam Suat Ateşdağlı'yı, geçirdiği kalp krizi sebebiyle akşam saatlerinde hastaneye kaldırdık. Anjiyo oldu ve stent takıldı. Birkaç gün müşade altında kalacak. Durumu iyi. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkürler" dedi.

DJ'LİK YAPIYOR

Galatasaray'ın şampiyonluk gecelerinde DJ'lik yapan Suat Ateşdağlı koyu Galatasaraylılığı ile tanınıyor. Suat Ateşdağlı 1983’ten bu yana DJ 'lik yaparken İstanbul’un efsane kulüplerinde çaldı. ‘Bosphorus Night’ albümünden sonra Gökçe Kırgız’ın seslendirdiği ‘Son Rötuş’ remiksiyle gündeme geldi. 2009 yılının Mayıs’ında Bosphorus Night serisinin üçüncüsü Bosphorus Night 3 piyasaya çıktı ve çıktığı andan itibaren “En Çok satanlar” listesinin bir numarasına yerleşti.

DJ Suat Ateşdağlı Galatasaray şampiyonluk gecesinde

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray ultraslan