UEFA isim listesi ne zaman verilecek? UEFA kadro bildirimi son tarih ne zaman?

UEFA Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş
UEFA isim listesi ne zaman verilecek? UEFA kadro bildirimi son tarih ne zaman?

Bu sezon Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir Avrupa müsabakalarında forma verebileceği oyuncuların isim listesini UEFA'ya bildirmek zorunda. Peki, UEFA isim listesi ne zaman verilecek?

UEFA isim listesi ne zaman verilecek? sorusu son tarihin yaklaşmasıyla araştırmaları hız kazanmış durumda. Bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte Konferans Ligi'nde yarışacak Başakşehir'in müsabakalarında forma verebileceği oyuncuların isim listesini UEFA'ya bildirmek zorunda. Peki, UEFA isim listesi ne zaman verilecek? UEFA kadro bildirimi son tarih ne zaman? İşte detaylar...

UEFA İSİM LİSTESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

UEFA tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek takımların 4 Eylül'de Orta Avrupa Saati baz alınarak 24.00'a kadar kadrolarını açıklamaları gerekiyor. Türkiye saati ile birlikte 3 Eylül 2024'ü 4 Eylül 2024'e bağlayan gece saat 01:00'da listeler UEFA'ya iletilmek zorunda.