UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi izle

UEFA Avrupa Ligi UEFA Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi izle

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna kalan Galatasaray rakibini bekliyor. Sarı-kırmızılıların yer alacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda kura çekimi için geri sayıma geçildi. Peki, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fatih Terim yönetiminde Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova'lı gruptan deplasmanda gol dahi yemeden namağlup lider çıkan, Son 16'ya da doğrudan bilet hakkı elde eden Galatasaray, rakibini beklemeye başladı. Seri başı olan Sarı Kırmızılıların kura çekiminin ardından rakibi de belli olacak. Son 16'ya Domenec Torrent yönetiminde çıkacak olan Aslan, Avrupa'daki iyi performansını devam ettirmesinin hesaplarını yapmakta. Peki, Galatasaray Avrupa maçı ne zaman, muhtemel rakipleri kim? UEFA Avrupa Ligi Son 16 kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

GALATASARAY AVRUPA MAÇI NE ZAMAN? GALATASARAY SON 16 TURUNDA SERİ BAŞI MI?

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan 8 takımla, Play-Off'tan çıkan 8 takım, son 16 Turu'nda karşı karşıya gelecek. Liderler, kurada seri başı olacak ve rövanşa da kendi sahasında çıkacak. Son 16 Turu'nda ilk maçlar 10 Mart 2022 tarihinde, rövanş karşılaşmaları ise 17 Mart 2022 tarihinde olacak. Bu turu geçen takımlar, Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselecek.

galatasaray kura çekimi

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray'ın rakibinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 kura çekimi, 25 Şubat Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Kura çekimi Exxen'den naklen yayınlanacak.

UEFA kura çekimi izle linki üzerinden canlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Atalanta

Porto

Sevilla

Leipzig

Rangers

Braga

Barcelona

Real Betis

Galatasaray kura çekimi canlı izle UEFA Avrupa Ligi kura çekimi canlı izle Avrupa Ligi kura çekimi izle UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Avrupa ligi rakibi son dakika uefa canlı izle uefa kura çekimi hangi kanalda avrupa ligi kura çekimi canlı canlı yayın UEFA Avrupa Ligi son 16