Udinese, Dorukhan Toköz için yeniden harekete geçiyor

Udinese, Dorukhan Toköz için yeniden harekete geçiyor

İtalya Serie A kulüplerinden Udinese'nin geçen yaz kadrosuna katmak isteyip başarılı olamadığı Dorukhan Toköz için yeniden Beşiktaş'la görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

Haber Global - Dış Haberler

Messaggero Veneto isimli İtalyan gazetesinin haberine göre, Seko Fofana'yı Fransa'nın Lens kulübüne satan, Leeds United ve Juventus'un istediği Rodrigo De Paul'ü de bu yaz büyük ihtimal satacak olan Udinese'nin, orta sahadaki dinamizm eksikliğini geçen yaz transfer girişimlerinden sonuç alamadığı Dorukhan Toköz'le doldurmak istediği iddia edildi.

Kulüp sahibi ve Başkanı Giampaolo Pozzo'nun uzun zamandır takip ettiği Dorukhan'ı çok beğendiği ve listedeki bir diğer isim olan Pablo Galdames'e tercih ettiği belirtilirken, İtalyan kulübünün Beşiktaş'la kısa süre içinde yeniden görüşmelere başlayacağı ve Siyah-beyazlıları 5 milyon Euro bonservis bedeliyle ikna edebileceği kaydedildi.

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Dorukhan Toköz, Siyah-beyazlı formayla bugüne dek çıktığı 35 maçta 3 gol ve 3 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Udinese Dorukhan Toköz Beşiktaş