Tyler Boyd: Bugün hem Sivasspor hem de Beşiktaş için çok önemli bir maçtı

Galatasaray Beşiktaş Sivasspor
Tyler Boyd: Bugün hem Sivasspor hem de Beşiktaş için çok önemli bir maçtı

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Sivasspor'da takımın ikinci golüne imza atan Tyler Boyd, "Bu maç hem Sivasspor, hem de Beşiktaş için önemliydi. Sivasspor'a 1 puan kazandırdık, çok mutluyum" açıklamasında bulundu.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Sivasspor'a kiralık olarak gelen ve bugün oynanan Galatasaray karşılaşmasında bir de gol atan Tyler Boyd maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın sadece Sivasspor için değil, eski takımı Beşiktaş için de önemli olduğuna dikkat çeken Tyler Boyd: "Bugün çok önemli bir maçtı. Beşiktaş için de çok önemliydi. Sivas'a puan kazandırdık. Zor bir maçtı. Rakibimiz çok zorlu, saha şartları da zorlu. Sahadan ötürü daha çabuk yoruluyorsunuz, kaslarınız yoruluyor. Takım olarak çok iyiydik. Savaştık, mücadele ettik, 1 puan aldık" dedi.

Tyler Boyd bu sezon Beşiktaş formasıyla 4 maçta 1 gol, Sivasspor formasıyla 6 maçta 1 gol kaydetti.

RIZA ÇALIMBAY: "BOYD'UN BU ŞEKİLDE KONUŞMASI DOĞRU DEĞİL"

Tyler Boyd'un açıklamasını değerlendiren Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay: "Boyd'un açıklamasını yeni öğrendim. Öyle söylemesi doğru değil. Ben de Beşiktaşlıyım, hiçbir zaman gizlemedim. Ancak profesyoneliz. Sorumluluklarımız var" şeklinde konuştu. 

JOSEF DE SOUZA'DAN FLAŞ PAYLAŞIM

90 dakikanın sona ermesinin ardından Beşiktaş'ın yıldızı Josef de Souza'dan flaş bir paylaşım geldi. Josef, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Tyler Boyd ile birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Josef'in bu gönderisi, sosyal medyada geniş yankı uyandırırdı, Galatasaray taraftarının tepkisini çekti.

Galatasaray Sivasspor maçı Tyler Boyd Sivasspor Beşiktaş