Tyc Sports: "Icardi, Wanda Nara'nın sağlık sorunları nedeniyle Arjantin'de kalabilir"

Galatasaray Transfer
Tyc Sports: "Icardi, Wanda Nara'nın sağlık sorunları nedeniyle Arjantin'de kalabilir"

Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan ve taraftarların sevgilisi olan Mauro Icardi transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arjantin basınında yer alan haberlerde Icardi'nin Wanda Nara'nın sağlık durumu nedeniyle Arjantin'de kalabileceği iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacak Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılıların transferdeki ilk hedefi; geçen sezon şampiyonluğun kazanılmasında önemli pay sahibi olan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi.

Fakat Arjantin'den Wanda Nara'nın sağlık durumu ile ilgili gelen haberlere Galatasaraylı taraftarları endişelendiriyor.

Arjantin'de yayın yapan Tyc Sports kanalının haberine göre; golcü futbolcu Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle futbol hayatını Arjantin'de sürdürebileceğini iddia etti.

Haberde Mauro Icardi'nin geleceğinin Wanda Nara tarafından alt üst edilebileceği belirtilerek geçen sezon Galatasaray forması altında Türkiye'de iyi bir performans ortaya koyan Icardi'nin Galatasaray'da kalması beklenirken Wanda'nın ortaya çıkan sağlık sorununun işleri değiştirebileceği vurgulandı.

Arjantin'de yayın yapan TycSports'un iddiasında oyuncunun 2023-24 sezonunda 6 ayı Arjantin'de geçirebileceği öne sürüldü. Haberde başta Newell's Old Boys olmak üzere birkaç Arjantin kulübünün oyuncuyu transfer etmek istediği vurgulandı.

Newell's kulübünün gayri resmi olarak oyuncuyla temasa geçtiği de haberde belirtildi. Birkaç gün önce de resmen doğrulanmamakla birlikte Boca'nın Icardi'yi istediğine dair haberler yayınlanmıştı.

Icardi'nin Galatasaray'a imza atma yolunda ilerlerken yaşanan bu sağlık probleminin ardından Arjantinli golcünün ne karar vereceği hem Türkiye'de hem de Arjantin'de merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika Mauro Icardi Wanda Nara sağlık durumu Icardi Galatasaray Icardi transfer