Türkiye'ye takımlarını desteklemek için gelmeyi planlayan Almanlara 1000 euro'luk maç bileti şoku!

Almanya basketbol
Türkiye'ye takımlarını desteklemek için gelmeyi planlayan Almanlara 1000 euro'luk maç bileti şoku!

Alman gazetesi Bild, FIBA Avrupa Kupası final rövanşında Bahçeşehir Koleji'yle karşılaşacak Niners Chemnitz kulübü taraftarlarına maç biletlerinin 1000 euro'dan satılmaya çalışıldığını iddia etti.

Alman Niners Chemnitz kulübü, FIBA Avrupa Kupası finali rövanşında Bahçeşehir Koleji'ne konuk oluyor. İlk maçı Alman ekibi 85:74 kazanmıştı.

Sayı farkına göre şampiyonun belli olacağı maç öncesi Alman taraftarlar bilet şokuyla sarsıldı.

Bild'de yer alan habere göre Ülker Sports Arena'da oynanacak final maçı öncesi Bahçeşehir Koleji'nin ilk kez bir maçının biletleri tükendi.

Gazete, biletlerin satıldığı sitede "Tükendi" ifadesinin yer aldığını yazdı.

Ancak gazete bir hafta önce biletlerin portalde satışa sunulduğunu ve kısa sürede satışa kapatıldığını iddia etti. Ardından da tükendi mesajının çıktığını yazan Bild, biletlerin satışta olduğu kısa sürede en ucuz biletin 500 euro olduğunu, en pahalı biletlerin ise 1000 euro olarak gösterildiğini yazdı.

Daha önceden otel ve uçak rezervasyonlarını yapan 300 kadar Chemnitz taraftarının bu yüzden maç bileti alamadığını savunan Bild, sadece 150 Alman taraftarın İstanbul'da takımlarını destekleyebileceğini yazdı.

Gazete, bilet fiyatlarının tuhaf olduğunu belirtirken Türk taraftarların 500 euro ve üzerinde fiyatlarla biletleri satın alıp tüketmelerinin inandırıcı olmadığını öne sürerek binlerce kolej öğrencisine maç biletlerinin ücretsiz verildiğini iddia etti.

Bahçeşehir Koleji - Chemnitz final rövanş maçı yarın saat 19:00'da oynanacak.