Türkiye'nin U19 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki rakipleri netleşiyor

Haber Merkezi
Milli Takım futbol
Türkiye'nin U19 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki rakipleri netleşiyor

19 yaş altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek takımlar netleşiyor. Ev sahibi Kuzey İrlanda'nın yanı sıra Türkiye ve Fransa final vizesini aldı.

Kuzey İrlanda'da yapılacak U19 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak 5 takım daha bugün belli olacak. Türkiye ve Fransa çoktan turnuva vizesini aldı. Kuzey İrlanda ise ev sahibi olarak turnuvada yer alacak. Finaller 15-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

1. Grup'ta İspana 4 puanla lider, Avusturya ve Kosova'nın 3, Slovenya'nın ise 1 puanı bulunuyor. İspanya-Avusturya, Kosova-Slovenya maçları oynanacak.

2. Grupta Fransa liderliği ve şampiyonaya katılmayı garantiledi.

3. Grupta ise Norveç 4 puanla lider, İsrail ve Karadağ'ın 3'er, Bosna Hersek'in ise 1 puanı bulunuyor. İsrail ile Norveç, Karadağ'la ise Bosna Hersek karşılaşacak.

4. Grupta Portekiz ve Danimarka 6'şar puana sahip. İki takım karşı karşıya gelecek. Averaj üstünlüğü Portekiz'de.

5. Grupta İtalya 6 puanla lider, Çekya ve Gürcistan'ın 3 puanı var. İskoçya ise sıfır çekti. Son maçlarda İtalya ile Gürcistan, Çekya ile İskoçya karşılaşacak.

6. Grupta Türkiye 6 puanla gruptan lider çıkmayı garantiledi. Son maçta sıfır puanlı Almanya ile karşılaşacağız.

7. Grupta Ukrayna ve İsviçre'nin 6'şar puanı var. Averaj üstünlüğü Ukrayna'da. İki takım finallere katılmak için karşı karşıya gelecek.