Türkiye'de de oynamıştı, ünlü voleybolcu genç yaşta hayatını kaybetti

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Voleybol Spor haberleri
Türkiye'de de oynamıştı, ünlü voleybolcu genç yaşta hayatını kaybetti

Bir dönem ülkemizde de forma giyen voleybol oyuncusu Ana Paula Borgo hayatını kaybetti. Genç voleybolcunun ölümü Brezilya'yı yasa boğdu.

Türkiye'de Çan Gençlik ve Nilüfer BLD. Spor takımlarının formasını giyen ve bir süredir tedavi gören Brezilyalı pasör çaprazı Ana Paula Borgo hayatını kaybetti.

Borgo, geçen yıl eylül ayından beri midesindeki bir tümör nedeniyle tedavi görüyordu. Voleybolcunun hastalığı kulübü Barueri'nin sezon öncesi yapılan tıbbi muayenelerinde ortaya çıktı.

Brezilya Voleybol Konfederasyonu (CBV), oyuncunun hayatını kaybetmesiyle ilgili paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Brezilya Voleybol Konfederasyonu (CBV), 29 yaşındaki oyuncu Ana Paula Borgo'nun ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getiriyor. Ana Paula Borgo, büyük bir yetenekti." 

Ana Paula Borgo, Türkiye'de 23 Yaş Altı Dünya Kupası'nın kazanılmasında önemli rol oynadı. Praia Clube, Osasco, Pinheiros ve Fluminense gibi büyük takımları temsil etti ve yurt dışında Türkiye ve İtalya gibi ülkelerde forma giydi.

Kaynak: Ajanslar

hayatını kaybetti voleybol Brezilya Sultanlar Ligi