Türkiye Rallisi'nde zafer, Elfyn Evans-Scott Martin ekibinin

Marmaris'te Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı olarak düzenlenen Türkiye Rallisi'ni Britanyalı pilot Elfyn Evans ile co-pilotu Scott Martin kazandı. Evans'ı, Thierry Neuville ile Sebastien Loeb takip etti... 

18 Eylül'de başlayan Türkiye Rallisi'nde zafer, Toyota Gazoo WRT takımı adına yarışan Britanyalı pilot Elfyn Evans'la Scott Martin'in oldu. 

Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı olarak Marmaris'te koşulan yarışta elde ettiği zaferle Evans, kariyerinde üçünçü kez Dünya Ralli Şampiyonu olarak podyuma çıktı.

Türkiye Rallisi'nde zafer, Elfyn Evans-Scott Martin ekibinin - Resim : 1

15 ülkeden 100'ün üzerinde yerli ve yabancı basın mensubunun takip ettiği yarışta ikinciliği, Belçikalı Hyundai Shell Mobis WRT sürücüsü Thierry Neuville, co-pilotu Nicolas Gilsoul'la kazandı.

Aynı takımdan dokuz kez Dünya Ralli Şampiyonluğu bulunan Fransız Sebastien Loeb'se, co-pilotu Daniel Elena ile üçüncü olarak podyumda yer aldı.

Türkiye Rallisi'nde zafer, Elfyn Evans-Scott Martin ekibinin - Resim : 2

WRC2 kategorisinde Türk takımı Toksport WRT adına Skoda Fabia R5 ile yarışan İsveçli Pontus Tidemand-Patrick Barth ekibi, birinciliği elde ederken, WRC3 kategorisinde Polonya'dan Katejan Kajetanowicz-Maciej Szczepaniak, Skoda Fabia R5 ile zafere ulaşan ekip oldu.

Citroen C3 R5 ile yarışan beş kez Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı ile co-pilotu Onur Vatansever de WRC3 kategorisinde üçüncü olarak podyuma çıktı...

Dünya Ralli Şampiyonası