Türkiye - Letonya maçı bileti almak için Passolig'lerini yenileyenlere şok!

Milli Takım
Türkiye - Letonya maçı bileti almak için Passolig'lerini yenileyenlere şok!

Türkiye'nin Letonya ile yarın saat 21:45'te oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15:00'te satışa sunulacaktı, ama sunulmadı.

A Milli Takımımızın Letonya ile 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15.00’te satışa çıktı.

Stadyumun yüzde 15 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletler, sadece www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınacaktı.

Bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyordu.

Bir kişi, her bilet için ilgili kişilerin kimlik bilgileri ve HES kodları ile en fazla 5 bilet alabilecekti. 

Ancak saat 15:00'te biletler satışa çıkmadı. Bilet alabilmek için Passolig'lerini  53 TL'ye yenileyen birçok taraftar, bu karar sonrası şaşkına döndü. 

Daha sonra TFF'den açıklama geldi. Açıklamada "Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır.

Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. 

TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır." denildi.

Passolig kartlarını yenileyen taraftarlar ise önümüzdeki 1 sene içinde maç oynanıp oynanmayacağının dahi garantisi olmadığını belirterek Passolig'in kart yenileme ücretlerini iade etmesini talep etti.

Kaynak: Haber Global TV

türkiye letonya maçı biletleri Passolig milli maç