Türk asıllı Alman futbolcu 'Atakan Karazor' İbiza'da tutuklandı

Almanya Bundesliga
Türk asıllı Alman futbolcu 'Atakan Karazor' İbiza'da tutuklandı

Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta forma giyen ve ismi bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Atakan Karazor, İbiza'da tutuklandı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart'ın orta saha oyuncusu Atakan Karazor, İspanya'nın İbiza Adası'nda tatildeyken tutuklandı.

Tutuklanma haberini doğrulayan ancak tutuklanma gerekçesine dair bir açıklama yapmayan VfB Stuttgart, "Atakan kendisine yöneltilen suçlamaları reddediyor. Avukatlarımız kendisiyle sürekli temas halinde" şeklinde bir açıklama yayımladı.

Öte yandan Alman ve İngiliz medyasında 25 yaşındaki oyuncunun, kendisiyle aynı yaşlarda bir erkekle birlikte, 18 yaşındaki bir İspanyol kıza tecavüz ettiğini iddia etti. Ayrıca tecavüz edildiği iddia edilen kızın da İbiza'daki Can Misses hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Atakan Karazor, Stuttgart'la olan sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2026 yılına kadar uzatmıştı.

ATAKAN KARAZOR KİMDİR?

13 Ekim 1996'da Almanya'nın Essen şehrinde doğan Atakan Karazor,

doğumlu. Orta sahada görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, Almanya'nın Bochum takımının altyapısında futbola başladı. Bochum'da yetişen Atakan, Borussia Dortmund'un 2. takımına transfer oldu. 2017'de Kiel'e giden orta saha, 2019 yazında Stuttgart ile sözleşme imzaladı.

Atakan Karazor, Stuttgart formasıyla bugüne dek 69 maça çıktı ve 2 gol - 2 asist'lik performans ortaya koydu.

Kaynak: Haber Global TV

Stuttgart Ibiza