Transferde bomba iddia! Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'in peşinde

Galatasaray Napoli Transfer
Transferde bomba iddia! Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'in peşinde
FOTOĞRAF: Reuters

Napoli'nin kadroda düşünmediği Nijeryalı golcü Victor Osimhen için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.

İtalyan basınından Galatasaray için bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Suudi Arabistan Ligi'nden gelen teklifi kabul etmediği için kadro dışı bırakılan Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in adı Galatasaray ile anılıyor.

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun haberine göre; Napoli ile Galatasaray Victor Osimhen'in transferi için görüşüyor.

Haberde İtalya'da transfer döneminin sona erdiği ve Napoli'nin oyuncuyu Al-Ahli'ye transferinin iptal olması nedeniyle takımda istemediği belirtildi.

Galatasaray'ın da 25 yaşındaki futbolcu için çalışmalarına hız verdiği ifade edildi. Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı ve Galatasaray'ın da hücum hattını güçlendirmek için bu transferde oldukça istekli olduğu yorumu yapıldı.

Galatasaray'ın taktiksel dizilişte değişikliğe giderek 3-5-2'ye dönmeyi planladığı ve çift forvette Icardi-Osimhen ikilisinin yer alabileceği ifade edildi.

Napoli'nin Osimhen'in yerine kadrosuna kattığı Romelu Lukaku'nun da sezona iyi başladığı ve çıktığı ilk maçta fileleri havalandırdığı hatırlatıldı.

100 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız futbolcu geçen sezon Napoli formasıyla toplamda 32 maça çıktı ve 17 gol - 4 asistlik performans sergiledi.