"Transfer yapmayacağız" diyen Carlo Ancelotti'den flaş sözler: Sıradaki oyuncu Arda Güler olabilir

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler
"Transfer yapmayacağız" diyen Carlo Ancelotti'den flaş sözler: Sıradaki oyuncu Arda Güler olabilir
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklara rağmen kadronun yeterli olduğunu, Vinicius'un yokluğunda taktik değiştirmeyeceklerini söylerken Arda Güler'e de değindi.

La Liga'ya 3'te 3 galibiyetle başlamasına rağmen neredeyse her maçta bir futbolcusu sakatlanan Real Madrid, Bernabeu'da Getafe'yi ağırlayacak.

Celta Vigo ile oynanan maçta sakatlanan Vinicius'un boşluğunun nasıl doldurulacağı merak konusuydu.

Takımın Teknik Direktörü Carlo Ancelotti soru üzerine, "Vinicius önemli bir oyuncu. Ancak bu eksiklik sistemi değiştirmez. Onun yerine başka biri oynar. Elimizdekilerle bu taktiğe devam edeceğiz" dedi.

İtalyan antrenör, Vinicius'un yerine ya Joselu'nun ya da Brahim'in oynayacağını belirtti.

Transfere de değinen Ancelotti, Real Madrid'in transferin son gününde herhangi bir hamle yapmayacağının altını çizdi ve kadronun yeterli olduğunu kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarını değerlendiren kurt hoca, "Napoli Teknik Direktörü Rudi Garcia'yı çok iyi tanıyorum. Napoli çok zorlu. Union Berlin ise takım oyunu oynuyor. Braga'ya gelince... Onlar çok iyi onuyorlar. Saygı duyuyorum. Bütün Portekiz takımları çok iyi futbol oynuyor. Şampiyonlar Ligi'nde kolay maç yok" diye konuştu.

Sakat oyunculara da değinen Ancelotti; Mendy ve Ceballos'un tedavilerinin devam ettiğini belirtti. Bu iki oyuncunun Real Sociedad maçında yani milli takım tatilinin dönüşünde takıma dahil olabileceklerini anlatan İtalyan hoca, diğer sakat oyuncuların çoğunun uzun süre sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Ancelotti, Mendy ve Ceballos'tan sonra takıma en yakında katılabilecek oyuncunun Arda Güler olabileceğini de vurguladı.

İtalyan hoca son olarak takımın penaltıcısının Joselu olacağını belirtti. İkinci sırada ise Modric ve Vinicius'u gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler La Liga Getafe futbol