Transfer sezonu saat kaçta bitiyor? 5 Ekim transfer bitiş saati

Transfer sezonu saat kaçta bitiyor? 5 Ekim transfer bitiş saati

Galatasaraylı taraftarlar aylardır bitmeyen orta saha ve kanat transferi için son bir umut transfer sezonunun bitiş saati için bekliyor. Peki transfer sezonu saat kaçta bitiyor? Saat 18:00'e kadar transfer açıklanmazsa transfer imkanı kalmıyor mu?

Galatasaraylı taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Glasgow Rangers mağlubiyeti ve Süper Lig'de Fenerbahçe beraberliği ve ardından Kasımpaşa yenilgisi sonrasında yönetime büyük bir tepki gösteriyor. Aylardır takımda oyuncu satışı yapılamaması ve bununla beraber orta sahada Oynekuru, Seri ile Lemina'nın kiralıktan geri dönüşü sonrasında tatmin ediciği orta saha ve hızlı kanat oyuncusu transferlerinin gerçekleşmemesi karşısında halen transferin son günü olan 5 Ekim 2020'de transfer sezonunun kapanmasına kalan saatleri merakla bekliyor. Peki transfer sezonu bugün saat kaçta bitiyor? Saat 18:00'de mi bitiyor? Yoksa 23:59'da mı? Taraftarın kapası karışık.

2020-2021 TRANSFER SEZONU SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Aslında iki saat de doğru. Fakat burada kritik olan nokta şu. Takımların transfer ettiği futbolcuyu saat 18:00'e kadar TFF'ye bildirmesi gerekiyor. Eğer bu bildirim yapılırsa bu durumda oyuncunun lisansının çıkarılabilmesi için gerekli belgeli iletmek üzere saat 23:59'a kadar vakti var. Eğer kulüp saat 18:00'e kadar yeni transferini TFF'ye bildirmezse, bu durumda 23:59 saatinin hiçbir anlamı kalmıyor. Yani kulübün TFF'ye 18:00'e kadar bildirmediği transferin belgelerini yetiştirse bile lisansını çıkarma ihtimali bulunmuyor.

   

Kaynak: Haber Global TV