Trabzonspor: Türk futbolundan ellerini çekmeliler

Trabzonspor: Türk futbolundan ellerini çekmeliler

Trabzonspor Kulübü, sosyal medyadan hakem hatalarına tepki gösterdi. Kulüpten yapılan paylaşımda, "Sezon başından itibaren hakemler bize karşı açık bir operasyon içerisindedir" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sezon başından bu yana yapılan hakem hatalarına tepki gösterdi. Açıklamada, "Sezon başından itibaren hakemler bize karşı açık bir operasyon içerisindedir. Bu durum yayınladığımız görüntülerle de bariz şekilde ortaya çıkıyor. Bunu yapanlar biran önce suç ortaklarıyla birlikte Türk futbolundan ellerini çekmelidir!" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor: Türk futbolundan ellerini çekmeliler - Resim : 1

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sezon başından bu yana yapılan hakem hatalarına tepki gösterdi. Paylaşımda Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu'nun açıklamalarına yer verildi.

Sağıroğlu, "Sezon başından itibaren hakemler bize karşı açık bir operasyon içerisindedir. Bu durum yayınladığımız görüntülerle de bariz şekilde ortaya çıkıyor. Bunu yapanlar biran önce suç ortaklarıyla birlikte Türk futbolundan ellerini çekmelidir!" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü hakemler