Trabzonspor, Galatasaray'ın eski oyuncusu Badou NDiaye'yi kadrosuna kattı!

Trabzonspor, Galatasaray'ın eski oyuncusu Badou NDiaye'yi kadrosuna kattı!

Orta sahasını güçlendirmek için bir süredir transfer görüşmeleri gerçekleştiren Trabzonspor aradığı ismi buldu. Karadeniz ekibi Galatasaray'ın eski oyuncusu Badou NDiaye'ye 6 aylığına kiraladı.

Haber Global ÖZEL / Yağız Sabuncuoğlu

Stoke City'de forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgilenen Bordo-Mavililerin, Galatasaray'ın eski oyuncusu Badou NDiaye ve kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Oyuncuyu Türkiye'ye davet eden Trabzonspor, NDiaye'yi 6 aylığına kadrosuna kattı. Orta sahanın her kademesinde görev alabilen tecrübeli oyuncu için Trabzonspor, kulübüne hiçbir kiralama bedeli ödemeyecek. Badou Ndiaye'nin maaşını Trabzonspor ödeyecek. Sağlık kontrollerinin ardından oyuncu resmi imzayı atacak. 

Badou NDiaye, 2018'de Stoke City'ye 16 milyon Euro'ya transfer olmuş fakat Stoke City'nin Premier Lig'ten Championship'e düşmesi sonrasında oyuncu, alt ligde oynamak istemediğini belirterek Galatasaray'a kiralık olarak geri dönmüştü. Fakat Geçen sezonki performansı Fatih Terim'i memnun etmeyen NDiaye tekrar İngiltere'ye dönmüştü.

Badou Ndiaye Galatasaray Trabzonspor Ndiaye Trabzonspor Trabzonspor transfer haberleri