Tottenham, Vedat Muriç'i istiyor

Tottenham, Vedat Muriç'i istiyor

Fenerbahçeli Vedat Muriç'i Gençlerbirliği maçında yakın takip eden Tottenham yetkilileri, Kosovalı golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

Milliyet'in haberine göre, bu sezon Fenerbahçe formasıyla parlayan Vedat Muriç'e Tottenham'ın yoğun ilgisi devam ediyor. İngiliz ekibi, Kosovalı forveti Gençlerbirliği maçında tribünde izledi. 

Monaco, Leicester City ve Eintracht Frankfurt, cuma akşamı Kadıköy'de Vedat Muriç'i izledi. 3 Avrupa kulübü de Vedat Muriç'ten memnun kaldı ve Kosovalı golcüye tam not verdi.

EN CİDDİSİ TOTTENHAM

Birçok Avrupa kulübü Muriç'i yakından takip etse de bunların arasında en ciddi olanın, sürekli Muriç ile ilgilenen Tottenham olduğu bildirildi. Hem Muriç hem de Fenerbahçe, İngilizlerin transfer isteğinin farkında. 

DEVRE ARASI AYRILIK SÖZ KONUSU DEĞİL

Sezon başından bu yana Vedat'ı takip eden Tottenham, son olarak Gençlerbirliği maçını da Ülker Stadyumu'nda izledi. 25 yaşındaki futbolcunun devre arasında ayrılması söz konusu değil.  

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BOY GÖSTERECEK 

Muriç'in olası ayrılığında ciddi bir gelir elde edilecek olunsa da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi hedefi de düşünülüyor. Kosovalı yıldızın gelecek sezon da kalıp Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesinin daha doğru olduğu fikri hakim. Bu sayede hem sarı-lacivertliler yeni bir golcü aramaktan kurtulacak hem de Muriç'i daha da yüksek bir miktara satma imkanı artacak. Bu konuyla alakalı da sarı-lacivertli yetkililer, Vedat Muriç ile görüşme yaptı ve gelecek sezon da takımda kalmasının daha doğru olduğunu ifade etti. Ancak yıldız forvetin bu performansı sürdürmesi durumunda sezon sonu takımda kalması mümkün gözükmüyor.

FENERBAHÇE CİDDİ PARA KAZANACAK

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun listesinde yer alan golcü yıldız için sarı-lacivertli kulübün önemli bir bonservis bedeli kazanabileceği biliniyor. Muriç için düşünülen olası bonservis rakamlarının 20 milyon euronun üzerinde olduğu kaydedildi. 

Tottenham Vedat Muriç fenerbahçe Vedat Muriç Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer listesi