Tottenham futbolcusu Eric Dier, maç sonrası tribüne çıkıp taraftarın üzerine yürüdü

Tottenham Hotspur futbolcusu Eric Dier, FA Cup'ta Norwich City'ye elendiklerin maçın ardından tribüne fırlayıp kardeşiyle tartışan taraftarla kavga etti. Mourinho yaşananları doğrularken kulübün bu nedenle Dier'a ceza vermesini kabul etmeyeceğini söyledi

Dün Premier Leageu'te oynanan Tottenham-Norwich maçının ardından ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre Tottenham Hotspur futbolcusu Eric Dier'ın ailesi de maçı tribünden izliyorken bir Tottenham taraftarı kötü oynadığını düşündüğü Eric Dier'a küfür etti. Dier'ın ailesinin hemen yanında gerçekleştiği belirtilen bu küfür olayının ardından Dier'a kardeşi taraftara tepki gösterdi. İkili arasında çıkan kavgaya maç bitiminde Eric Dier da katıldı.

Norwich City'ye normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılarla elenen Tottenham'ın futbolcusu Eric Dier, maçın bitiş düdüğü çalar çalmaz hızla tribüne atladı ve güvenlik görevlilerine rağmen ailesinin yanına çıkmayı başardı. Kardeşiyle tartışan taraftarın üzerine yürüyen Dier'a diğer taraftarlar güçlükle sakinleştirirken, ikili arasındaki tartışmanın uzun süre devam ettiği dikkat çekti.

MOURINHO: BU YÜZDEN KULÜP DIER'A CEZA VERİRSE KARŞI ÇIKARIM

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho da olayı doğruladı: "Eric, bir profesyonelin yapmaması gereken şeyi yaptı. Eric'in erkek kardeşi de oradaymış. Tribündeki o kişi Eric Dier'a kötü sözler kullanınca aralarında kavga çıkmış. Eric Dier da olaya dahil olmuş. Kulüp Eric Dier'a ceza verecek olursa buna karşı çıkarım"

Eric Dier Tottenham