Torrent istedi, Galatasaray alıyor... Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - 15 Ocak 2022

Galatasaray transfer haberleri futbol
Torrent istedi, Galatasaray alıyor... Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - 15 Ocak 2022

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı hareketli saatler yaşanıyor. Torrent'in imza atmasının ardından gözler futbolcu transferlerine çevrildi. O isim gündemde. İşte son dakika GS transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı kırmızılı ekip ara transferde arayışlarını sürdürüyor. İşte Galatasaray transfer haberleri 15 Ocak 2022.

Torrent Ross Barkley'yi istedi

İspanyol hoca Torrent'in İngiltere Premier Ligi'nden tanıdığı, Chelsea'nin 28 yaşındaki orta sahası Ross Barkley, Aslan'ın transfer gündeminde ilk sıraya yerleşti. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz futbolcuyu kiralamak için düğmeye basarken, ilk temasların olumlu sonuçlandığı öğrenildi. Manchester City'de Guardiola ile birlikte çalışırken beğendiği oyuncuların bir listesini çıkaran 59 yaşındaki teknik adam, ilk sıraya Chelsea'nin 28 yaşındaki orta sahası Ross Barkley'yi koydu. Daha önce Aston Villa'ya kiralanan, bu sezon da forma şansı bulmakta zorlanan ve ligde sadece 5 kez görev alabilen Barkley'nin kiralanması için düğmeye basıldı. İlk temasların olumlu sonuç verdiği ve tecrübeli futbolcunun Galatasaray 'a gelme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Elneny yeniden radarda

Fatih Terim'in menajer D'Avila ile yaşadığı sorunlar nedeniyle transferinden vazgeçilen Mohamed Elneny, yeniden Galatasaray'ın radarına girdi. Geçtiğimiz günlerde sezonu Arsenal'de tamamlayacağı açıklanan 29 yaşındaki futbolcu, buna karşın kadroda düşünülmüyor ve gelen teklifleri değerlendiriyor. Şu sıralarda Mısır Milli Takımı kadrosunda bulunan Elneny ile bu handikaba rağmen görüşmelerin yeniden başladığı öğrenildi.

Fazlagic iddiası Makedon basınında

Makedonya medyasından Galatasaray'ın transfer politikasına çok uygun bir isim ortaya atıldı. Slovakya ekibi MSK Zilina forması giyen 21 yaşındaki on libero Enis Fazlagic'e sarı-kırmızılılar ile birlikte Polonya ekibi Wisla Krakov'un talip olduğu yazıldı. Futbola ülkesinde Skopje altyapısında başlayan Kuzey Makedon futbolcu, Ocak 2018'de Shkendija'ya, Temmuz 2018'de ise MSK Zilina'ya 250 bin euro karşılığında transfer oldu. 18 yaşından bu yana Slovakya'da forma terleten Fazlagic, bu sezon 23 maçta 3 asistle oynadı.

Kerem Premier Lig'e

Sabah'ın haberine göre; Fransa'dan Lyon ile Almanya'dan Wolfsburg'un ilgilendiği Kerem'i son olarak İngiltere'den Brentford transfer listesine aldı.

Yeni yükseldiği Premier Lig'de orta sıralarda yer alan Brentford, sezon başında oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu tekrar Galatasaray'a kiralamıştı.

 

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gs transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Galatasaray haberleri gs haberleri transfer futbol gs transfer haberleri torrent