Toni Kroos yerine forma giyecek kişiyi işaret etti

HABER MERKEZİ
Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti Jude Bellingham
Toni Kroos yerine forma giyecek kişiyi işaret etti
FOTOĞRAF: AA

Toni Kroos'un futbola veda kararı almasının yankıları hala sürerken Alman yıldız yerine geçecek kişiyi sosyal medya hesabından yaptığı yorumla işaret etti.

Real Madrid, Toni Kroos'un futbolu bırakma kararıyla sarsılırken yerini kimin dolduracağı merak konusu oldu.

10 yıldır Luka Modric'le birlikte Real Madrid'in orta sahasını yöneten Toni Kroos'un futbolu bırakma kararı almasıyla İspanyol devinin orta sahasında yeni bir dönem başlayacak.

Peki Kroos'un yerine kim oynayacak? Bu sorunun yanıtı Real Madrid taraftarlarının aklını kurcalarken Kroos yaptığı bir paylaşımla yerine geçecek kişiyi işaret etti.

Kroos'un kendisine veda mesajı yazan Bellingham'a verdiği yanıtta "Teşekkür ederim dostum. Birlikte daha fazla zaman geçirmek haksızlık olurdu. Sen takıma geldiğinden beri oynadığın her dakikadan keyif aldım. Kontrolü ele almaya fazlasıyla hazırsın! 20 yaşında..." diye yazdı.

Kroos, kontrolün Bellingham'a geçeceğinin işaretini verirken bu paylaşım dün gündeme gelen Bellingham'ın orta sahaya kaydırılacağı, onun yerine ise Arda Güler'in takıma monte edileceği haberlerinin ardından geldi ve beklentileri artırdı. Son kararı Carlo Ancelotti verecek.