"Toni Kroos, Arda Güler'in 'sponsoru' oldu"

Real Madrid Arda Güler
"Toni Kroos, Arda Güler'in 'sponsoru' oldu"

İspanya'da yayınlana spor gazetesi Marca "Toni Kroos, Arda Güler'in sponsoru oldu" (Kroos apadrina a Arda Güler) başlığıyla çok ilginç bir haber yayınladı.

Menisküs sakatlığı geçen ve takımla antrenmanlara katılmaya başlayan Arda Güler, Marca'ya göre Toni Kroos'un sorumluluğu altında.

İlk antrenmanlarda göz kamaştıran Arda Güler iyileşmesine rağmen bir süre daha forma için beklemek zorunda. O an gelinceye kadar ise Arda, antrenmanlarda Toni Kroos'u takip ediyor, onunla birlikte çalışıyor.

Toni Kroos, Arda Güler'i ilk izlediğinde hayran kalmış ve kardeşinin Youtube kanalına verdiği röportajda "Arda, 'Bunu nasıl yapıyorsun?' diye soran yeteneklerden biri" diyerek Milli futbolcunun öğrenme arzusuna dikkat çekmişti.

Kroos o yayında "Arda'nın çok çok iyi bir sol ayağı var. Harika şutlar çekiyor, tekniği de çok iyi. Gelecek için akıllıca bir transfer" demişti.

Marca gazetesi Arda Güler'in takımdaki ilk hamlelerinden birinin Toni Kroos'u örnek almak olduğunu yazdı. Gazete 'Kroos, Arda Güler'in sponsoru oldu' derken bunun oyuncu için de Real Madrid için de en iyi karar olduğunu vurguladı.

Ancelotti de Arda'nın tecrübeli oyuncu Kroos'un tecrübelerinden ve deneyimlerinden çok şey öğreneceğini düşünüyor.

Not: İspanyolca apadrinar fiili Türkçe'de bir kişiye sponsor olmak, eşlik etmek, yardımcı olmak anlamına geliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Arda Güler Toni Kroos