Tolunay Kafkas'ın 'çilek transfer' açıklaması taraftarları heyecanlandırdı

Ankaragücü Transfer Süper Lig
Tolunay Kafkas'ın 'çilek transfer' açıklaması taraftarları heyecanlandırdı

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, taraftara transfer müjdesini verdi. Kafkas, 'çilek' olarak nitelendirilebilecek bir kaleciyle görüştükleri söyledi ve taraftarları heyecanlandırdı.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Bolu kampı öncesinde Beştepe Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertli ekipte kadro planlaması hazırlıkları da hız kesmeden devam ediyor.

Takımın performansından memnun olduğunu belirten Tolunay Kafkas, ikinci etap çalışmaları için Bolu'ya gideceklerini ifade etti.

Kafkas, bu süreçte beş hazırlık maçı yapacaklarını vurgulayarak, "Lige çok sıkı bir şekilde hazırlanıp bu sene taraftarlarımıza daha iyi bir Ankaragücü seyrettireceğiz. Şunu söyleyebilirim bu sene alt sıralarda bulunan bir Ankaragücü olmayacak" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun, "Taraftara göre 'çilek' transferler olur. Böyle bir transfer düşünceniz var mı?" sorusuna Kafkas, "Kaleci transferimizi öyle düşünüyoruz. Çok iyi bir kaleci almak istiyoruz. Japon bir kaleciyle ilgileniyoruz. Çok iyi bir kaleci. Umarım bitiririz. Biz az parayla çok iş yapmak durumundayız. Ben çok para harcatamam. Ankaragücü Kulübünde enkaz bırakamam" cevabını verdi.

"MERT ÇETİN ÇOK FAYDALI OLACAK" 

Tolunay Kafkas, takımdan ayrılan oyuncuları açıklayarak, şu bilgileri verdi:

"Ghayas Zahid, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Töre ve Kevin Malcuit'le yollarımızı ayırdık. Federico Macheda ve Bevic Moussiti-Oko da gidecek, bunu kendilerine ilettik. Kevin Malcuit'in geri dönme şansı yok. Antrenman performansı profesyonel olması lazım. Bizden istediği para çok fazla. İmzayı attıktan sonra benim ona güvenmem lazım. O parayı ona verebilmem için sürekliliği olması lazım. Mert Çetin bize çok daha faydalı olacaktır."

Kaynak: AA

Ankaragücü transfer haberleri Ankaragücü transfer Süper Lig transfer haberleri tolunay kafkas Süper Lig