Tolga Gani Zengin TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı

HABER MERKEZİ
TFF
Tolga Gani Zengin TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı
FOTOĞRAF: Tolga Gani Zengin Instagram Hesabı

İş insanı Tolga Gani Zengin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İş insanı Tolga Gani Zengin, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

'Değerli Spor Kamuoyuna' başlığıyla yapılan açıklamada, yeni ve modern standartlarda bir sistem kurulması için aday olduğunu belirten Zengin şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda Türk futbolunda yaşanan kaos hepimizin malumudur. Futbolumuzdaki kriz ortamının Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki liyakatsiz ve basiretsiz yöneticiler tarafından etkili ve kararlı olarak yönetilmemesi sorunları her geçen gün daha da derinleştirmektedir.

Tüm bu tespitler doğrultusunda, futbol dünyasının önde gelenleriyle yaptığımız istişareler sonucunda ben ve ekibim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olmaya karar verdik.

Futbol Federasyonu'nda sorunun kişiler değil sistem olduğu bilincinden hareketle herkesin hem fikir olduğu yozlaşmış yapıyı tamamen yıkıp, yeni ve modern standartlarda bir sistem kurulması, belirli kulüplerin değil her kulübün sisteme dahil olması için TFF yönetimine adayız.

En kısa zamanda Yönetim Kurulumuzu ve Federasyon Kurulları'nda görev alacak arkadaşlarımı kamuoyuyla paylaşacağım.

Tüm futbol paydaşlarının desteğini bekliyorum, saygılarımla."