TFF'den EURO 2032 ev sahipliği için UEFA'ya teşekkür

EURO 2032 TFF UEFA
TFF'den EURO 2032 ev sahipliği için UEFA'ya teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2032) ev sahipliğinin Türkiye ile İtalya'ya ortaklaşa verilmesi dolayısıyla UEFA'ya teşekkür etti.

TFF'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Akdeniz kültürünü paylaşan iki ülkeye, EURO 2032'ye ev sahipliği yapma onurunu verdiği için UEFA'ya şükranlarımızı sunuyoruz. İtalya Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu, yeni dostluk köprüleri kurup futbol mirasına kalıcı bir katkı bırakarak bugüne kadar düzenlenen en iyi Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için güçlerini birleştirdi. Önümüzdeki yıllarda İtalya ve Türkiye, 'Play as One' mottomuzda da belirttiğimiz gibi, büyük bir tutku ve bağlılıkla çalışarak 2032 yılına kadar taraftarlara en üst düzey Avrupa Şampiyonası deneyimini sunmak için yoğun bir iş birliği içinde olacaktır."

"ATTIĞIMIZ ADIMLARIN KARŞILIĞINI ALMAK GURUR VERİCİ"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Bak'ın paylaşımı şu şekilde:

"2032’de futbolun kalbi Türkiye'de atacak! #EURO2032'ye dost ülke İtalya ile ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sportif yatırımlarla ilmek ilmek dokuduğumuz güzel ülkemizin 100. yılında attığımız adımların karşılığını almak gurur verici..."

Kaynak: AA

TFF EURO 2032 UEFA