TFF Başkanı Büyükekşi'den flaş Süper Kupa açıklaması

haberglobal.com.tr
TFF Mehmet Büyükekşi Turkcell Süper Kupa
TFF Başkanı Büyükekşi'den flaş Süper Kupa açıklaması
FOTOĞRAF: AA

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı hakkında açıklamada bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa maçının ertelenmesi için Fenerbahçe'nin talepte bulunduğunu söyledi.

A Milli Futbol Takımı, Macaristan'la oynanacak özel maç için Budapeşte'ye hareket ederken, Büyükekşi de İstanbul Havalimanı'nda soruları yanıtladı.

Büyükekşi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Turkcell Süper Kupa'nın 6 Nisan'a alındığı. Öyle bir şey söz konusu değil, doğru değil. Şu anda gündem milli takımımız. 6 Nisan doğru değil. Fenerbahçe'den böyle bir talep geldi. Değerlendiriyoruz."

Milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın ligde bütün takımların maçlarını izlediğini, yurt dışında forma giyen futbolcuları da oynadıkları ülkelerde takip ettiğini vurgulayan Büyükekşi, şunları söyledi:

"Bu sebeple milli takıma yeni oyuncular geldi. Özellikle Can Uzun'un milli takıma katılması büyük bir kazanç. Hamit Altıntop'a ve hocamız Montella'ya bu sebeple teşekkür ediyoruz. Almanya Milli Takımı'na gitmesi söz konusuydu. Bu takım inşallah 2024 Avrupa Şampiyonası'nda güzel işler yapıp milletimizi sevindirecek."