TFF 1. Lig'in en değerli takımı belli oldu

Göztepe TFF
TFF 1. Lig'in en değerli takımı belli oldu
FOTOĞRAF: AA

Yeniden Süper Lig'e dönmeyi hedefleyen ve dikkat çeken transferler yapan Göztepe, Eyüpspor'u geride bırakarak TFF 1. Lig'in en değerli takımı oldu.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve birçok önemli transfere imza atan Göztepe, kadrosunu piyasa değeri yüksek oyuncularla güçlendirdi.

Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ, Samsunspor’dan Celil Yüksel, KV Kortrijk’den Billal Messaoudi, MKE Ankaragücü’nden Fıratcan Üzüm, Malmö’den Lasse Nielsen, Alanyaspor’dan Ahmed Ildız, Fortuna Sittard’dan Doğan Erdoğan ve son olarak da Hertha BSC forması giyen Ensar Aksakal'ı kadrosuna kattı.

Takıma 15 transfer yapan Göztepe, 12 milyon 500 bin Euro kadro değeri olan Eyüpspor’u geride bırakarak 12 milyon 550 bin Euro ile TFF 1. Lig’in en değerli takımı konumuna yükseldi.

Öte yandan Göztepe, iddialı bir takım kurmasına rağmen ligin ilk 5 haftada topladığı 5 puanla ligde 11. basamakta yer alıyor.

Kaynak: İHA

TFF 1. Lig TFF 1. Lig haberleri Eyüpspor Göztepe göztepe haberleri