Tete resmen Galatasaray'da! İşte sözleşme detayları

Galatasaray Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Tete ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar 23 yaşındaki oyuncuyla 4+1 yıllık sözleşme imzaladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray önemli bir transferin altına imzasını attı.

Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Tete ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 EUR garanti ücret ile toplam 3.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"TEKLİF ALDIĞIMDA ÇOK SEVİNDİM"

23 yaşındaki oyuncu Sarı-kırmızılı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın tarihi hakkında bilgilere sahibim. Şampiyon takıma gelmiş olmak harika bir duygu. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele veriyoruz. En iyi performansımı burada da göstermeyi amaçlıyorum.

Burada olduğum için çok mutluyum. Muhteşem taraftarı olan, büyük bir kulüp. Umarım her şey yolunda gider. Teklif aldığımda çok mutlu oldum ve menajerimle konuştum. Türkiye'de oynamak isteyeceğim bir kulüp olduğunu söyledim.

Gollerimle ve asistlerimle takıma katkı sunmak istiyorum. En iyi performansımı Galatasaray'da da göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika Tete Tete Galatasaray