Terim açıkladı, Galatasaray'da Babel de sakatlandı

Terim açıkladı, Galatasaray'da Babel de sakatlandı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ryan Babel'in milli maçtan sakat bir şekilde döndüğünü ve ağrıları olduğunu söyleyerek, yarınki maçta yüksek ihtimalle kadroda olmayacağını açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kritik Galatasaray ile Club Brugge maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Hollandalı oyuncunun sakatlandığını açıklayan Fatih Terim "Babel'e gelecek olursak, işin mutfağını, mutfakta olanları fazla açıklamıyoruz. Babel, milli takımdan dizi çok şiş bir şekilde döndü. Bir yandan dizini halletmeye çalışırken, biz de işin ruhunu tedavi etmeye çalıştık. Babel'in sakatlığını söylediğimde hepiniz şaşırdınız, 'Bir de Babel mi?' dediniz. Evet, bir de Babel. Antrenmana da çıkmayacak. Tedavisi var ama 'oynayamam' demiş. Şu an 13 kişiyiz, bunun içinde Babel de vardı ama maç saatine kadar Babel'de sürpriz olmaz, o da oynamayacak gibi görünüyor" dedi.

Galatasaray Fatih Terim Ryan Babel Galatasaray sakatlık haberleri Galatasaray sakatlarda son durum Galatasaray eksik oyuncular