Taraftarlar isyan etmişti! Trabzonspor bilet fiyatlarında indirim yaptı

Taraftarlar isyan etmişti! Trabzonspor bilet fiyatlarında indirim yaptı

Trabzonspor taraftarı, İstanbul'da oynanacak Trabzonspor-Altay maçının bilet fiyatları nedeniyle bordo mavili yönetime tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından açıklama yapan Trabzonspor, bilet fiyatlarında indirime gitti.

Antalyaspor maçında taraftarların sahaya girmesiyle zeminin bozulduğunu söyleyen Trabzonspor Kulübü, Süper Lig 37. haftasındaki Altay maçını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak.

Bordo mavili ekip, şampiyonluk kupasının İstanbul’daki maçta stada getirileceğini ve taraftarla buluşacağını açıkladı. Ancak Trabzonsporlu taraftarlar, Altay maçının bilet fiyatlarını görünce adeta yıkım yaşadı.

FİYATLARDA İNDİRİM YAPILDI

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynayacağımız Altay karşılaşmasının bilet fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu:

15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim."

Eski fiyatlar şöyleydi:

Batı Vip Fiyat: 4.000,00 TL

Batı Alt - Orta Fiyat: 1.500,00 TL

Batı Üst Fiyat: 1.250,00 TL

Doğu Fiyat: 1.000,00 TL

Kale Arkası Fiyat:  500,00 TL

Güncellenen bilet fiyatları şu şekilde:

BATI VIP: 750 TL

BATI ALT: 400 TL

BATI ORTA/ÜST: 350 TL

DOĞU ALT/ÜST: 200 TL

GÜNEY: 100 TL

KUZEY: 100 TL

 

Kaynak: AA

Trabzonspor Altay