Tanganga için Cristian Romero transferinin açıklanması bekleniyor

Galatasaray transfer haberleri
Tanganga için Cristian Romero transferinin açıklanması bekleniyor

Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralayacağı Japhet Tanganga'nın transferinin Cristian Romero'nun İngiliz ekibine transferinin duyurulmasının ardından açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'ın Japhet Tanganga'yı kiralamak için Tottenham'la anlaştığı haberleri kısa sürede iç ve dış basında yayıldı. Her iki kulüpten de resmi bir açıklama gelmedi.

Tottenham'ın Chelsea ile oynadığı hazırlık maçında ilk 11'de görev yapan Tanganga'nın yerine arayışa giren Tottenham, Atalanta'dan Cristian Romero'nun transferi için anlaştı.

Romero, İtalya'da sağlık kontrolünden geçirildi, sonuçları olumlu çıkması halinde Tottenham, Arjantinli yıldıza imza attıracak. Romero'nun Tottenham'a transferinin gerçekleşmesiyle de Tanganga'ın Galatasaray'a kiralandığı bilgisinin İngiliz ekibi tarafından paylaşılması bekleniyor. Öte yandan Atalanta'nın da Romero'nun ayrılmasıyla yerine Juventus'tan Merih Demiral'ı kiralaması bekleniyor.

Öte yandan İngiliz basınında Tottenham'ın oyuncuyu Ada'daki takımlardan birine kiralamak istediği ve bu takımın Celtic olduğu da öne sürüldü. 

Kaynak: Haber Global TV

Tanganga Son dakika Galatasaray transfer haberleri son dakika transfer haberleri Tottenham Celtic