Suudi Arabistan'dan çılgın teklif, yıllık tam 700 milyon euro

Fransa Ligue 1 PSG Transfer
Suudi Arabistan'dan çılgın teklif, yıllık tam 700 milyon euro

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Hilal, futbol dünyasını sarsacak bir hamleyi gerçekleştirmek istiyor. Jorge Jesus'un çalıştırdığı ekibin Fransız futbolcu Kylian Mbappe'ye 1 yıllık sözleşme karşılığında tam 700 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.

Futbol dünyasının en büyük yıldızlarından birisi olarak gösterilen Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'deki geleceği tartışma konusu olmaya devam ediliyor.

Yıldız oyuncu ile Paris ekibinin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. 24 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılarak Real Madrid'e gitmek istediği, PSG'nin ise ilk başta bu teklifi reddettiği fakat daha sonrasında yıldız ismi bonservis bedeliyle satmayı düşündüğü iddia edilmişti.

Golcü isim, Fransız ekibinin Japonya'da düzenlediği sezon öncesi kampından yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılmıştı.

İngiliz gazeteci James Benge'nin haberine göre; Jorge Jesus'un takımı Al-Hilal, Kylian Mbappe'ye bir yıllık sözleşme karşılığında tam 700 milyon euro'luk teklifte bulundu.

Al-Hilal'in Paris Saint Germain'e ise 332 milyon euro'luk bonservis teklifinde bulunduğu ve bu hamlenin gerçekleşmesi durumunda Mbappe'nin futbol tarihinin en pahalı oyuncusu olacağı ifadeleri kullanıldı.

Fransız santrfor, geçen sezon 43 maçta sahaya çıkarken 41 gol, 10 asist yaparak takımına önemli katkı sağlamış ve kazanılan şampiyonluklarda önemli rol oynamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Kylian Mbappe PSG transfer Mbappe Transfer Al-Hilal Suudi Arabistan Transfer