Süper Lig ekibine 2 dönem transfer yasağı iddiası!

Giresunspor
Süper Lig ekibine 2 dönem transfer yasağı iddiası!

FIFA'nın sağlık kontrollerinde kanser teşhisi konmasının ardından Jean Pyerre'nin sözleşmesinin fesheden Giresunspor'a 2 dönem transfer yasağı verdiği iddia edildi.

Globo Esporte'de yer alan habere göre; Geçtiğimiz sezonun devre arasında Gremio tarafından Giresunspor'a kiralanan Jean Pyerre'nin sağlık kontrolünde oyuncunun testis kanseri olduğu ortaya çıktı. Teşhis konmasının ardından Pyerre, tedavi görmek için ülkesi Brezilya'ya döndü.

Oyuncunun Brezilya'ya dönmesinin ardından Giresunspor'un transferden vazgeçtiği ve oyuncuyla herhangi bir sözleşme imzalamadıklarını iddia ettiği belirtildi.

Jean Pyerre cephesi ise sözleşmenin imzalandığını, basına tanıtıldığını, takımla antrenmana çıktığını ve kulübün sosyal ağlarında fotoğraflarının yayınlandığını öne sürdü.

Brezilya'ya dönüş, tedavi ve maaş ücretlerinin ödenmemesi üzerine Jean Pyerre, FIFA nezdinde dava açtı.

Yapılan incelemenin ardından taraflar arasında bir sözleşme ilişkisi olduğu ve sözleşmenin Giresunspor kulübü tarafından bozulduğunu ortaya çıktı.

Sonuç itibarıyla FIFA'nın, Giresunspor'un Jean Pyerre'ye 765 bin Euro para ödemesine ve 2 dönem transfer yasağı almasına karar verdiği iddia edildi. Yeşil-beyazlı kulübün temyize gitme hakkı bulunuyor.

Jean Pyerre Giresunspor
Jean Pyerre - Giresunspor imza töreni

Kaynak: Haber Global TV

Süper Lig Giresunspor kanser Süper Lig transfer haberleri Giresunspor transfer haberleri