Süper Lig'de enteresan bir puan tablosu oluşabilir

Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig
Süper Lig'de enteresan bir puan tablosu oluşabilir

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya geliyor. Ligin zirvesini ilgilendiren maç Beşiktaş'ı da yakından ilgilendiriyor. Maç sonucuna göre ligde enteresan bir puan sıralaması oluşabilir.

Süper Lig'de 24. haftada Fenerbahçe - Galatasaray derbisi heyecanı yaşanıyor. Saat 19:00'da başlayacak maç öncesinde Fenerbahçe 48 puanla lider, Galatasaray'ın ise 45 puanı bulunuyor.

Yine 45 puanı olan ve 3. sıradaki Beşiktaş da bu maçın sonucunu bekliyor. Maçta alınacak skora göre Süper Lig'de uzun zamandır görülmeyen ilginç bir zirve tablosu ortaya çıkabilir.

Fenerbahçe kazanması halinde Galatasaray'la aradaki puan farkını 6'ya çıkaracak.

Beraberlik halinde iki takım arasındaki 3 puanlık fark korunacak. Bu skorun alınması halinde Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe'ye puan olarak yaklaşacak ve 2. sıraya yükselecek.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi halinde ise daha ilginç bir tablo oluşacak. İki takım 48 puana gelirken, Beşiktaş'ın da pazar günü Konya'yı yenmesi halinde üç dev aynı puanla ilk 3 sırada yer alacak. Sıralamayı ise averaj belirleyecek. 

Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki zorlu derbi saat 19:00'da başlayacak ve maç Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Cüneyt Çakır'ın yöneteceği müsabaka Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak. 

Fenerbahçe - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

FENERBAHÇE: Altay, Nazım Sangare, Serdar, Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Sosa, Mert Hakan, Valencia, Osayi-Samuel, Thiam

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Etebo, Arda, Belhanda, Onyekuru, Muhammed

İki takım arasında oynanan son maç 0-0 berabere tamamlanmıştı. Ligde Fenerbahçe son maçında Hatayspor'u 2-1 yenerken Galatasaray ise Başakşehir'i 3-0 mağlup etmişti.

İddaa yönetimi Fenerbahçe'nin galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.10, Galatasaray'ın galibiyetine ise 2.30 oran veriyor.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe-Galatasaray fenerbahçe galatasaray derbisi futbol Süper Lig Fenerbahçe haberleri Galatasaray haberleri