Süper Kupa sahibini buluyor! Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

İSTANBUL (AA)
Fenerbahçe Galatasaray Turkcell Süper Kupa
Süper Kupa sahibini buluyor! Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?
FOTOĞRAF: AA

Suudi Arabistan'da oynanacak Turkcell Super Kupa maçında Fenerbahçe ile Galatasaray kupayı müzesine götürmek için karşı karşıya geliyor.

Turkcell Süper Kupa maçında bu akşam Suudi Arabistan'da Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşacak.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Süper Kupa'da Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılacak maç, Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak. Müsabaka, saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayımlanacak.
Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

KARŞILAŞMANIN KADROLARI

FENERBAHÇE: - Henüz belli olmadı -

YEDEKLER: - Henüz belli olmadı -

GALATASARAY: - Henüz belli olmadı -

YEDEKLER: - Henüz belli olmadı -

5 GÜN ARAYLA 2. DERBİ

Galatasaray ile Fenerbahçe, 5 gün aradan sonra ikinci kez karşı karşıya gelecek.
Süper Lig'in 18. haftasında 24 Aralık Pazar günü Ülker Stadı'nda karşılaşan iki takım, yarın bir kez daha mücadele edecek. Kazanan takım, 17. Süper Kupa'yı müzesine götürecek.
Ligdeki derbi 0-0 sona ermişti.

GALATASARAY'DA 2 EKSİK BULUNUYOR

Sarı-kırmızılı takımda 2 futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez ile göğüs kası yırtılması nedeniyle ameliyat edilen Sergio Oliveira, yarınki karşılaşmada sahadaki yerini alamayacak.

FENERBAHÇE'DE FRED TAKIMA DÖNÜYOR

Sarı-lacivertli takımda Turkcell Süper Kupa finalinde sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc forma giyemeyecek.

Grip nedeniyle ligde oynanan Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakan Serdar Aziz, İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda sahada olacak.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred, Galatasaray karşısında ilk 11'de sahaya çıkacak.
Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç ceza alan Brezilyalı oyuncu, cezasını ligde çekeceği için Riyad'da takımdaki yerini alabilecek.