Süper Kupa maçında yıldızlar geçidi

Turkcell Süper Kupa Galatasaray Fenerbahçe
Süper Kupa maçında yıldızlar geçidi
DepoPhotos

Cuma günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı için hazırlanan tören yıldızlar geçidine sahne olacak.

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Turkcell Süper Kupa'nın sahibi olmak için karşı karşıya gelecek.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta oynanacak zorlu mücadele, saat 20.45'te başlayacak. Hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşma, ATV'den naklen yayınlanacak.

TÜRK FUTBOLUNUN UNUTULMAZ İSİMLERİ DE ORADA OLACAK

Dev karşılaşmada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yardımcısı Ömer Fatih Sayan, eski bakan Muharrem Kasapoğlu, milletvekili Saffet Sancaklı, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Mehmet Baykan da tribündeki yerlerini alacak.

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Mircea Lucescu, Roberto Mancini, Dirk Kuyt, Faryd Mondragon, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'nın da dev organizasyonu tribünden takip edeceği ifade edildi.

SÜRPRİZLERLE DOLU ORGANİZASYON

Karşılaşma öncesi, Cumhuriyetimizin ve TFF'nin 100'üncü yılı için özel bir görsel şölen yapılacak.

Norm Ender, 100'üncü yıl marşıyla coşkuya renk katacak. Türk bayrağı, Atatürk posteri ve kulüp armalarının kullanılacağı 100 kişilik bir ekiple görsel şovlar, ışık ve ses gösterileriyle bir karnavala dönüştürülmesi amaçlanan finalde farklı sürprizlerin de yer alacağı belirtildi.

Ses ve ışık gösterilerinin düzenleneceği son bölümde ise kazanan takıma kupa Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verilecek.