Steph Curry Paris 2024 Olimpiyatları konusunda kararını verdi

NBA Olimpiyatlar
Steph Curry Paris 2024 Olimpiyatları konusunda kararını verdi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Golden State Warriors'ın yıldız ismi Stephen Curry, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda takımda yer almak istediğini söyledi.

NBA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi şutörleri arasında gösterilen Golden State Warriors'ın yıldız ismi Stephen Curry, 2024 Paris Olimpiyatları hakkında konuştu.

2023 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda beklentilerin altında bir performans sergileyerek turnuvayı 4. tamamlayan ABD Erkek Basketbol Milli Takımı, olimpiyat oyunlarına iddialı bir kadroyla gitmek istiyor.

Curry, 2024 Paris Olimpiyatları'nda oynamayı kabul eden LeBron James, Kevin Durant ve Devin Booker gibi diğer isimlerin yanında olmak istiyor.

Golden State medya gününde konuşan yıldız basketbolcu takımda olmak istediğini belirterek şunları söyledi:

"ABD Milli Takımının kendisini dünyada yeniden dominant olarak gösterme fırsatı olacağının farkındayım. Kesinlikle bunun bir parçası olmak isterim. Olimpiyat oyunlarında daha önce yer almamıştım. Gerçekten Paris'teki takımda olmak istiyorum."

2010 ve 2014'te milli takımla Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Curry, 2016'daki Rio Olimpiyatları'nda sakatlık sebebiyle yer alamamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Stephen Curry Golden State Warriors NBA Paris 2024 Olimpiyatları