Stefan Kuntz'dan "Miguel Crespo" sözleri

Stefan Kuntz'dan "Miguel Crespo" sözleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Fenerbahçe'nin son dönemde yükselen yıldızlarından birisi olan Miguel Crespo'nun "Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum. Bunu ailemle düşünmem gerekir" sözlerine cevap verdi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, İskoçya ve Çekya ile oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde açıklamalarda bulundu.  Türk kulüplerinin Avrupa'daki başarısını değerlendiren Kuntz, kadro tercihiyle alakalı da soru işaretlerine cevap verdi.

"RAKİPLERİMİZİ TERCİH SEBEBİMİZ..."

"Son maçlardan sonra Avrupa Kupası için eleme maçlarına biz hazırlanmış olduk. Böylelikle rakiplerimizi ona göre seçtik. İskoçya ilk rakibimiz, Galler ona yakın. Biz de rakiplerimizi seçerken, bizi en iyi şekilde hazırlayacak rakipleri seçtik"

"TARAFTARLAR DAHA SIK GÖRMEK İSTER"

"Eleştiri konusunda büyük camialarda, bazı taraftarların kendi oyuncularını daha sık görmek istemeleri normal. Buna saygı gösteriyorum. Kulüplerine sevgisini, saygısını gösteriyor. Eleştiri konusunda bunun bize göre faydalı eleştiri olacağını görmüyoruz. Kulüplere olan bağlarını anlıyorum, ama benim göz önünde tutmam gereken oyuncuların performansları."

JESUS'LA NEDEN GÖRÜŞTÜ?

"Teknik direktörlerle aramız genel olarak çok iyi. Onları yaptıkları işi çok beğeniyorum. Jesus'la daha çok görüşme nedenlerimden biri, şu andaki kadroya Fenerbahçe'den çok oyuncu katılmış olması. Burada değinmek istediğim bir konu daha var. Bu dönemde kulüplerin bize oyuncu gönderme zorunluluğu yok. Ama bu konuda bir talep gelmedi. Herkes gönderdi. Bu hususta çok teşekkür ederim. Bu Avrupa kulüplerinde biraz daha farklı oldu. Yorgun oyuncularla ilgili, tek maç ya da çağırmama gibi talepler oldu. Bu hususta Türkiye'de kulüplere teşekkür ederiz."

CRESPO 

"Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz."

CRESPO NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu yaptığı açıklamada, "Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir. Küçüklüğümden beri Portekiz Milli Takımı'nda oynamanın hayali kurarak büyüdüm ama Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum" demişti.

 

.

Kaynak: Diğer

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz stefan kuntz