Spor dünyasından '15 Temmuz' paylaşımları

DHA
15 Temmuz
Spor dünyasından '15 Temmuz' paylaşımları

Spor camiası 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla paylaşımlarda bulundu.

Kulüplerden ve federasyonlardan yapılan paylaşımlar şöyle:

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: "15 Temmuz 2016'da ülkemizin bekasına, millî irademize ve demokrasiye kasteden hain darbecilere karşı asil milletimiz tek vücut olmuş, tarihe geçen birlik ve dayanışma örneği göstermiştir. Vatan sevgisinin, millî birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bu kutsal mücadele dünyaya örnek olmuştur. Türk futbol ailesi olarak, sonsuza dek darbecilerin karşısında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyor, terörü lanetliyoruz.

Cesaret ve kararlılıkla hain darbecilere geçit vermeyen, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bu anlamlı günde saygı, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü kutluyorum."

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU: "15 Temmuz, milletimizin tek yürek olarak hain darbecilere karşı yazdığı kahramanlık destanıdır. O gece, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, halkımız FETÖ'nün hain saldırısını kahramanca bir direnişle bertaraf etmiştir.

Bu anlamlı günde, vatanı uğruna can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve saygılarımı sunuyorum. Demokrasiye sahip çıkan milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU: "15 Temmuz, milletimizin demokrasiye olan inancını ve birlik ruhunu en güçlü şekilde gösterdiği gündür. Bu anlamlı günde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.

Demokrasi ve milli iradeye olan inancımızı her zaman koruyacak, birlik ve beraberlik içinde güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz."

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. Şehitlerimizi rahmet ve özlemle anıyoruz."

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU: "Milletimizin birliğine yönelik 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimini girişimini bir kez daha kınarken; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz."

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm Şehit ve Gazilerimizi saygıyla anıyoruz."

ÇAYKUR RİZESPOR: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun. Hain darbe girişiminin yıldönümünde, ihanete boyun eğmeyen korkusuz milletimize şükranlarımızı sunuyor; şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

KONYASPOR: "Hain darbe girişiminde canları pahasına vatanımızı savunan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, kahraman milletimizin #15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlarız."

SİVASSPOR: "15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran tüm şehitlerimizi rahmetle, canlarını ortaya koyan şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz."

GAZİANTEP FK: "#15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi ve ülkemize sahip çıkan milletimizi şükran ve minnetle anıyoruz."

BODRUM FK: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun!"

HATAYSPOR: "15 Temmuz gecesi demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişiminde vatanımız için canını ortaya koyan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz."

EYÜPSPOR: "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, hain darbe girişimine karşı vatanımızın birlik beraberliğini korumak için şehit olan tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

ECZACIBAŞI SPOR KULÜBÜ: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize en derin minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz."