Spor camiasından Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajları

Fenerbahçe
Spor camiasından Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajları

Fenerbahçe'de bir futbolcuda ve bir sağlık heyeti çalışanında koronavirüs bulgularına rastlandı. Sarı-lacivertli camiadan yapılan açıklama sonrası kulüplerden Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajları geldi.

İşte o mesajlar:

KULÜPLER BİRLİĞİ: Geçmiş olsun @Fenerbahce! Oyuncu ve personelinizin en kısa zamanda tekrar sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Zor günleri birlikte atlatacağız, #BirlikteBasaracagiz! 

BEŞİKTAŞ: Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu ile sağlık heyeti çalışanında Covid-19 bulgularına rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde geride bırakmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

BAŞAKŞEHİR: Geçmiş olsun Fenerbahçe. Oyuncunuzun ve personelinizin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz.

GALATASARAY: Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılacak tetkik ve tedavilerden iyi haberler almayı diliyoruz. #BirlikteBaşaracağız

EROL BULUT: Yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulgusuna rastlanan Fenerbahçe Futbol A takım oyuncusu ve sağlık heyeti çalışanına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

IŞIL ALBEN: Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlıklı ve güzel haberler almak dileğiyle #BirlikteBasaracagiz

ANADOLU EFES: Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Covid-19 testleri çıkan futbolcu ve sağlık çalışanları ile ilgili resmi açıklamasını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendilerine acil şifalar dileriz. Aynı sahayı paylaştığımız Fenerbahçe Beko ile birlikte tüm Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, antrenörleri, sporcuları ve çalışanlarına uygulanan Covid-19 testlerinde yeni pozitif vakaların çıkmamasını da temenni ederiz. Saygılarımızla.

TRABZONSPOR: Covid-19 teşhisi konulan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcu ve çalışanına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

fenerbahçe koronavirüs