Spice Girl yıldızı Geri Halliwell'la evli olan Red Bull F1 patronunun kaderi belli oluyor... Uygunsuz fotoğraf göndermekle suçlanıyor

HaberGlobal.com.tr
Formula 1 Magazin Haberleri
Spice Girl yıldızı Geri Halliwell'la evli olan Red Bull F1 patronunun kaderi belli oluyor... Uygunsuz fotoğraf göndermekle suçlanıyor

Efsanevi Spice Girl grubu üyelerinden Gery Halliwell'la evli olan Red Bull F1 patronu Christian Horner'ın başı belada.

Bir kişiyi uygunsuz fotoğrafını gönderdiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Horner için kararın cuma günü verilmesi bekleniyor.

Red Bull taraftarları ise bunun Horner'ı takımdan göndermek için yapılan bir komplo olduğuna inanıyor.

50 yaşındaki Horner, De Telegraaf'a yaptığı açıklamada iddiaların hepsini reddetti.

2005'ten beri Red Bull'un bir parçası olan Christian Horner'ı şikayet eden kişinin bir kadın personel olduğu belirtiliyor.

The Guardian'da yer alan haberde Horner'ın agresif bir yönetim tarzı olduğu ve uygunsuz davranışlar sergilediği için şikayet edildiği vurgulanıyor.

Red Bull şirketi ise bağımsız bir soruşturma başlattı ve kararını cuma günü verecek.

Spice Girl yıldızı Geri Halliwell'la evli olan Red Bull F1 patronunun kaderi belli oluyor... Uygunsuz fotoğraf göndermekle suçlanıyor - Resim : 1

EŞİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Öte yandan İngiliz basını Geri Halliwell'in kocasıyla ilgili çıkan haberlerin ardından sessizliğini koruduğu ancak eşine destek çıkacağını yazdı.

Britanya doğumlu olan Christian Horner, motor sporlarındaki kariyerine Red Bull Racing'de yarış pilotu olarak başladı.

2005 yılında Red Bull'un kurucu ortağı Dietrich Mateschitz'in dikkatini çekti ve daha 31 yaşındaki Red Bull Racing'in takım patronu oldu.

Horner ve Halliwell ise 2009 yılında Bernie Eccleston aracılığıyl atanıştı. 2015 yılında ikili evlendi.