Sparta Prag'dan kura yorumu: "Galatasaray'ı istiyordum"

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
Sparta Prag'dan kura yorumu: "Galatasaray'ı istiyordum"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın son 32 turunda karşılaşacağı Sparta Prag cephesinden kura çekiminin ardından değerlendirme açıklamaları geldi.

Devler Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmeye hak kazanan Galatasaray, son 32 turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek.

Sparta Prag cephesinden kura çekiminin ardından açıklamalar peş peşe geliyor. Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, İstanbul'da kendilerini fantastik bir karşılaşmanın beklediğini belirterek, "Kuralar çekilmeden önce de güçlü bir rakiple eşleşeceğimizi biliyorduk. Şampiyonlar Ligi'nden düşmüş bir takım gelecekti ve Galatasaray geldi. Onların çok yüksek bir kalitesi var. Hücum güçleri çok yüksek ve bireysel olarak çok yetenekli oyuncuları var. İstanbul'da bizi fantastik bir maç bekliyor ama evimizde de her şeyi başarabiliriz. İki maçı da heyecanla bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"KURADAN ÇOK MUTLUYUM"

Çekya ekibini futbolcularından Jakub Pesek ise Galatasaray ile eşleşmek istediklerini ve kuradan dolayı çok mutlu olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Kuradan çok mutluyum. Muhtemel rakipleri gördüğümden beri Galatasaray'ı istiyordum. Harika bir takımla mücadele edeceğimiz için mutluyum. Kolay değil ama elimizden geleni yapıp başarılı olacağımıza inanıyorum. Türkiye'de harika bir atmosfer var, orada maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Eminim ki rövanş maçında bizim taraftarlarımız da bir 'cehennem' yaratacaktır."

"GALATASARAY İLGİ ÇEKİCİ BİR RAKİP"

Sparta Prag'ın 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Lukas Haraslin ise, "Galatasaray ilgi çekici bir rakip. Bizi ilginç ve zorlayıcı bir maç bekliyor. Türklerin yarattığı atmosferi biliyoruz ancak biz de kalitemizin farkındayız. Evimizde güçlü bir oyunumuz var ve ikinci maçı kendi sahamızda oynamak avantaj olabilir. İki maçı da kazanıp son 16'ya yükselmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV